1.Defini╚Ťii

Termenii ╚Öi condi╚Ťiile generale prev─âzute ├«n continuare se vor aplica tuturor v├ónz─ârilor de bunuri de c─âtre g-fashion.ro ╚Öi partenerii s─âi, prin intermediul magazinului virtual www.g-fashion.ro c─âtre Cump─âr─âtor ╚Öi pot fi modificate oric├ónd de c─âtre g-fashion.ro f─âr─â notificare prealabil─â.

Astfel, următorii termeni vor însemna:

Cump─âr─âtor ÔÇô persoan─â fizic─â / persoan─â juridic─â sau alt─â entitate juridic─â ce emite o Comand─â.

V├ónz─âtor ÔÇô g-fashion.ro, cu denumirea comercial─â G-Fashion Online-Store SRL, av├ónd sediul social ├«n Bucuresti, Sector 2, Str. Grigore Ionescu nr. 63, CUI RO44082053, nr. de ├«nregistrare la Registrul Comer╚Ťului J40/6482/2021.

Bunuri ÔÇô orice produs, inclusiv documentele ╚Öi serviciile men╚Ťionate ├«n Comand─â, care urmeaz─â a fi furnizate de c─âtre V├ónz─âtor Cump─âr─âtorului.

Comand─â ÔÇô un document electronic ce intervine ca form─â de comunicare ├«ntre V├ónz─âtor ╚Öi Cump─âr─âtor, prin care V├ónz─âtorul este de acord s─â livreze Bunurile ╚Öi Cump─âr─âtorul este de acord s─â primeasc─â aceste Bunuri ╚Öi s─â fac─â plat─â acestora.

Contract ÔÇô o Comand─â confirmat─â de c─âtre V├ónz─âtor.

Drepturi de Proprietate Intelectual─â ÔÇô toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor ╚Öi drepturi ├«n natur─â de autor, drepturile de baz─â de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, m─ârci ├«nregistrate ╚Öi ├«nregistr─âri ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Site ÔÇô domeniul www.g-fashion.ro ╚Öi subdomeniile acestuia.

2.Documente Contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice pe site-ul www.g-fashion.ro, Cump─âr─âtorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, telefon) prin care V├ónzatorul ├«╚Öi deruleaz─â opera╚Ťiunile. Comanda va fi compus─â din urm─âtoarele documente:

Comanda (├«mpreun─â cu men╚Ťiunile clare asupra datelor de livrare ╚Öi facturare) ╚Öi condi╚Ťiile sale specifice.

Termeni ╚Öi condi╚Ťii

Daca Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Confirmarea Comenzii se face electronic (e-mail). Pre╚Ťurile produselor din comand─â sunt valabile 3 zile lucr─âtoare de la data ├«nregistr─ârii comenzii. Termenii ╚Öi condi╚Ťiile generale de v├ónzare vor sta la baza Contractului astfel ├«ncheiat.

3.Obliga╚Ťiile V├ónz─âtorului

 • V├ónz─âtorul ├«╚Öi va utiliza cuno╚Ötin╚Ťele sale profesionale ╚Öi tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat ├«n Comand─â ╚Öi va livra Bunurile care ├«ndeplinesc cerin╚Ťele ╚Öi specifica╚Ťiile Cump─âr─âtorului exprimate ├«n Comand─â;
 • Informa╚Ťiile prezentate pe site-urile V├ónz─âtorului au caracter informativ ╚Öi pot fi modificate de c─âtre V├ónz─âtor, f─âr─â o anun╚Ťare prealabil─â. Descrierile produselor pot fi incomplete, ├«ns─â v├ónz─âtorul face eforturi de a prezenta informa╚Ťiile cele mai relevante, pentru ca produsul s─â fie utilizat ├«n parametrii pentru care a fost achizi╚Ťionat;

4.Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Utilizatorul/Cump─âr─âtorul ├«n╚Ťelege dreptul de proprietate intelectual─â ╚Öi nu va dezv─âlui unei ter╚Ťe p─âr╚Ťi sau va face publice nici una dintre inform─ârile primite de la V├ónz─âtor.

Toate desenele, elementele de grafic─â ╚Öi design care apar pe site, numele site-ului precum ╚Öi ├«nsemnele grafice sunt m─ârci ├«nregistrate ├«n proprietatea g-fashion.ro ╚Öi nu pot fi preluate, copiate sau folosite, f─âr─â acordul scris al proprietarului.

Toate elementele de con╚Ťinut cum sunt descrierile, desenele, elementele de grafic─â ╚Öi design care apar pe site, incluz├ónd dar nelimit├óndu-se la logo-uri, reprezent─âri stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text ╚Öi/sau con╚Ťinut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiv─â a g-fashion.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile ob╚Ťinute ├«n acest sens ├«n mod direct sau indirect prin licen╚Ťe de utilizare ╚Öi/sau publicare.

Utilizatorului/Cump─âr─âtorului nu ├«i este permis─â copierea, distribuirea, publicarea, transferul c─âtre ter╚Ťe p─âr╚Ťi, modificarea ╚Öi/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oric─ârui element con╚Ťinut de mai sus ├«n orice alt context dec├ót cel original inten╚Ťionat de g-fashion.ro, includerea oric─ârui element de con╚Ťinut ├«n afara Site-ului, ├«ndep─ârtarea ├«nsemnelor care semnific─â dreptul de autor al g-fashion.ro asupra elementelor de con╚Ťinut precum ╚Öi participarea la transferul, v├ónzarea, distribu╚Ťia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afi╚Öarea elementelor de con╚Ťinut, dec├ót cu acordul scris expres al g-fashion.ro.

5.Drepturile asupra con╚Ťinutului site-ului

├Äntreg continutul site-ului si elementele de grafica, inclusiv dar fara a se limita la acestea, respectiv tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare ÔÇô cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar ÔÇô sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin g-fashion.ro.

Continutul site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al g-fashion.ro. Prin urmare, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

(i) este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) a unor mici fragmente din articolele publicate (max. 400 de caractere), fiind obligatorie specificarea sursei informatiilor preluate, cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: nume site ÔÇô link catre continutul site-ului).

(ii) sunt permise link-urile catre site-ul www.g-fashion.ro, iar specificarea sursei informatiilor se va face dupa fiecare link sau in finalul articolului, dupa cum urmeaza: ÔÇ×Informatii furnizate prin amabilitatea g-fashion.ro ÔÇô link catre continutul site-ului)

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si toate drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Administratorul site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu site-ul  www.g-fashion.ro.

g-fashion.ro isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute prin e-mail la adresa mail office@g-fashion.ro.ro, cu specificatia ÔÇ×In atentia agen╚ŤieiÔÇŁ.

Orice persoana care transmite sau publica in orice mod informatii ori materiale catre site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea g-fashion.ro, ci numai raspunderea persoanelor respective.

g-fashion.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din site, fara ca aceasta operatiune sa necesite acordul Utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului si pot fi schimbate oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

g-fashion.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in site, altele decat cele organizate strict pe site.

6.Limitarea r─âspunderii administratorului site-ului

g-fashion.ro nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul site-ului, respectiv pentru continutul oferit de partenerii sai sau de Utilizatorii site-ului. Cu toate acestea, g-fashion.ro va depune toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si maniera profesionista in care vor fi furnizate informatiile pe site, pentru a dobandi si mentine increderea Utilizatorilor in site. In acest sens, g-fashion.ro va incerca sa corecteze in cel mai scurt timp posibil erorile si omisiunile semnalate.

Administratorul site-ului nu ofera niciun fel de garantii pentru continutul site-ului si in nicio situatie nu poate fi tinut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti/secvente/pagini de pe site sau din imposibilitatea utilizarii acesteia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale continutului site-ului.

Informatiile furnizate prin intermediul site-ului sunt oferite cu buna-credinta, din surse apreciate ca fiind de incredere. In cazul in care vreunul din articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta legii dreptului de autor, rugam Utilizatorii sa ne contacteze la adresa de e-mail office@g-fashion.ro, pentru a putea lua masurile ce se impun. Totodat─â, Utilizatorii trebuie sa aib─â ├«n vedere faptul ca informatia prezentata poate include eventuale informatii inexacte (de ex.: date de ordin tehnic sau erori de tastat). Administratorul site-ului va face toate diligentele necesare pentru a corecta in cel mai scurt timp posibil aceste aspecte.

Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca g-fashion.ro nu garanteaza:

ca informatiile continute pe site sunt pe deplin complete;

ca informatiile introduse de Utilizatorii website-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;

ca informatiile sau serviciile de pe site  vor satisface toate cerintele Utilizatorilor, iar pentru folosirea inadecvata a acestora Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate;

pentru rezultatele obtinute de Utilizatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor disponibile prin intermediul site-ului utilizarea informatiilor si a serviciilor facandu-se de catre Utilizatori pe propria raspundere;

ca serviciile disponibile prin intermediul site-ului vor functiona constant, neintrerupt, fara erori ÔÇô fata de acest aspect, g-fashion.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care Utilizatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor de pe site catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea Utilizatorilor).

De asemenea, Utilizatorii inteleg si accepta faptul ca g-fashion.ro nu este responsabila pentru eventuale inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate pe site de catre Utilizatori. Totodata, Utilizatorii inteleg si accepta ca g-fashion.ro este absolvita de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe site sau prin intermediul serviciilor oferite prin site, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare. In mod expres, Utilizatorii site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere g-fashion.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru cazuri de forta majora, g-fashion.ro si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de orice raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic al g-fashion.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure g-fashion.ro si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorilor in legatura cu utilizarea site-ului sau a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.

g-fashion.ro nu ofera nicio garantie, nici in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea site-ului www.g-fashion.ro, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si aplicarea informatiilor se face pe propriul lor risc.

7.Abonarea Utilizatorilor la newslwettere si alerte

Utilizatorii site-ului au posibilitatea de a primi newslettere si alerte prin posta electronica, existand posibilitatea ca Utilizatorii sa poata opta oricand pentru varianta de a nu mai primi astfel de notificari, cu un singur click pe link-ul de dezabonare din newsletter/alerta primita pe mailul introdus explicit la abonare.

Fata de faptul ca accesul la produsele oferite prin intermediul site-ului se realizeaza prin intermediul unui cont activ, asadar pe baza unui nume de utilizator si a unei parole, recomandam Utilizatorilor ca aceste elemente sa nu fie dezvaluite unor terte persoane, chiar daca acestea afirma ca va contacteaza din partea site-ului.

De asemenea, in vederea asigurarii unui nivel sporit de securitate, la sfarsitul vizitei pe site recomandam inchiderea ferestrei browser-ului in care s-a lucrat sau click pe ÔÇ×Sign outÔÇŁ/ÔÇŁLog offÔÇŁ in pagina vizitata.

8.Politica de cookie-uri

Un cookie este un fi┼čier text care con┼úine mici fragmente de informa┼úii trimise navigatorului t─âu ┼či memorate ├«n computerul, telefonul t─âu mobil sau alt dispozitiv, atunci c├ónd vizitezi un site. Acest fi┼čier cookie trimite informa┼úii ├«napoi c─âtre site ori de c├óte ori ├«l revizitezi.

Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care r─âm├ón ├«n computerul t─âu p├ón─â c├ónd le ┼čtergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar p├ón─â c├ónd ├«nchizi fereastra navigatorului t─âu. Cookie-urile pot fi ale p─âr┼úii-gazd─â (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care ├«l vizitezi, sau ale unor p─âr┼úi ter┼úe, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care ├«l vizitezi.

Cum utilizeaza g-fashion.ro cookie-urile?

Utiliz─âm cookie-urile pentru a ├«mbun─ât─â┼úi func┼úionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta s─â navighezi mai eficient de la o pagin─â la alta, pentru a memora preferin┼úele tale ┼či, ├«n general, pentru a ├«mbun─ât─â┼úi experien┼úa utilizatorilor. Cookie-urile pe care le folosim pe site-urile noastre pot fi din urm─âtoarele categorii:

 • Cookie-uri strict necesare:

Aceste cookie-uri sunt esen┼úiale pentru ca tu s─â po┼úi naviga pe site ┼či s─â folose┼čti serviciile pe care le-ai solicitat, cum ar fi accesarea zonelor sigure ale site-ului.

Folosim acest tip de cookie-uri pentru a administra ├«nregistrarea ┼či autentificarea utilizatorului. F─âr─â aceste cookie-uri, serviciile pe care le-ai solicitat nu pot fi furnizate. Aceste cookie-uri sunt ale p─âr┼úii-gazd─â (first-party) ┼či pot fi permanente sau temporare. Pe scurt, site-urile noastre nu vor func┼úiona corespunz─âtor f─âr─â aceste cookie-uri.

 • Cookie-uri pentru performan┼ú─â:

Aceste cookie-uri colecteaz─â informa┼úii despre cum utilizeaz─â vizitatorii un site, de exemplu care sunt paginile cele mai vizitate. Aceste cookie-uri nu colecteaz─â informa┼úii care identific─â vizitatori individuali. Toate informa┼úiile colectate de aceste cookie-uri sunt cumulate ┼či anonime.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

realiza statistici despre cum sunt utilizate site-urile noastre

m─âsura impactul campaniilor noastre publicitare.

Aceste cookie-uri pot fi permanente sau temporare, ale p─âr┼úii-gazd─â sau ale unor p─âr┼úi ter┼úe. Pe scurt, aceste cookie-uri colecteaz─â informa┼úii anonime despre paginile vizitate ┼či reclamele vizualizate.

 • Cookie-uri pentru func┼úionalitate:

Aceste cookie-uri permit unui site s─â memoreze lucrurile alese de tine (cum ar fi numele de utilizator, limba sau ┼úara ├«n care te afli) ┼či ofer─â op┼úiuni ├«mbun─ât─â┼úite, mai personale. Aceste cookie-uri pot fi de asemenea utilizate pentru a furniza servicii pe care le-ai solicitat, cum ar fi vizionarea unui videoclip sau comentariul pe un blog. Informa┼úiile utilizate de aceste cookie-uri sunt anonimizate ┼či ele nu pot ├«nregistra activit─â┼úile tale de navigare pe alte site-uri.

Folosim aceste cookie-uri pentru a:

 • memora dac─â ai beneficiat deja de un anumit serviciu
 • ├«mbun─ât─â┼úi experien┼úa ├«n general pe tot site-ul, memor├ónd preferin┼úele tale.
 • Cookie-uri pentru publicitate:

Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a limita de c├óte ori vezi o reclam─â, precum ┼či pentru a m─âsura impactul campaniilor publicitare.

Cookie-urile pentru publicitate sunt folosite pentru a gestiona publicitatea pe tot site-ul.

Cookie-urile pentru publicitate sunt plasate de ter┼úe p─âr┼úi, cum ar fi companiile de publicitate ┼či agen┼úii lor, ┼či pot fi cookie-uri permanente sau temporare. Pe scurt, ele sunt legate de serviciile de publicitate furnizate pe site-ul nostru de ter┼úe p─âr┼úi.

 • Cookie-uri pentru sociale:

ÔÇô aceste cookies sunt folosite de retelele de socializare (Facebook, Twitter, Google+, YouTube, Instagram, Pinterest, etc) si permit distribuirea continutului de pe www.g-fashion.ro pe respectivele retele. g-fashion.ro.ro nu controleaza aceste cookies, deci, pentru mai multe informatii despre cum functioneaza, te rugam sa verifici paginile retelelor de socializare.

Cum s─â administrezi & ┼čtergi cookie-uri

Dac─â vrei s─â impui restric┼úii, s─â blochezi sau s─â ┼čtergi fi┼čiere cookie, po┼úi s-o faci modific├ónd set─ârile navigatorului t─âu de web. Utilizarea www.g-fashion.ro f─âr─â respingerea cookie-urilor sau a tehnologiilor similare denot─â consim┼ú─âm├óntul vizitatorilor pentru utilizarea de c─âtre noi a unor astfel de tehnologii ┼či pentru prelucrarea informa┼úiilor.

9.Facturare ╚Öi pl─â╚Ťi

Pre╚Ťul, modalitatea de plat─â ╚Öi termenul de plat─â sunt specificate ├«n Comand─â. V├ónz─âtorul va emite c─âtre Cump─âr─âtor o factur─â pentru Bunurile livrate, obliga╚Ťia Cump─âr─âtorului fiind s─â furnizeze toate informa╚Ťiile necesare emiterii facturii conform cu legisla╚Ťia ├«n vigoare.

Pentru o corect─â comunicare a facturii aferente Comenzii, Cump─âr─âtorului ├«i revin obliga╚Ťiile de a-╚Öi actualiza ori de c├óte ori este cazul datele din Contul s─âu ╚Öi de a accesa informa╚Ťiile ╚Öi documentele aferente fiec─ârei Comenzi existente ├«n Cont.

Prin trimiterea Comenzii, Cump─âr─âtorul ├«╚Öi exprim─â acordul s─â primeasc─â facturile ╚Öi ├«n format electronic prin intermediul po╚Ötei electronice, la adresa de e-mail men╚Ťionat─â ├«n Contul s─âu.

10.Responsabilit─â╚Ťi

 • V├ónz─âtorulse oblig─â s─â expedieze Bunurile ╚Öi Serviciile ├«n sistem de curierat door-to-door c─âtre Cump─âr─âtor.
 • V├ónz─âtorulse elibereaz─â de riscurile ╚Öi responsabilit─â╚Ťile asociate cu Bunurile ╚Öi Serviciile ├«n momentul pred─ârii acestora c─âtre societatea de curierat intern cu care V├ónz─âtorul colaboreaz─â sau c─âtre reprezentantul Cump─âr─âtorului.
 • V├ónz─âtorulva asigura ambalarea corespunz─âtoare a Bunurilor ╚Öi Serviciilor ╚Öi va asigura transmiterea documentelor ├«nso╚Ťitoare.
 • V├ónz─âtorulnu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cump─âr─âtorul sau oricare ter╚Ť─â parte o poate suferi ca rezultat al ├«ndeplinirii de c─âtre V├ónz─âtor a oric─ârei din obliga╚Ťiile sale conform Comenzii ╚Öi pentru daune care rezult─â din utilizarea Bunurilor dup─â livrare ╚Öi ├«n special pentru pierderea produselor. V├ónz─âtorul va fi r─âspunz─âtor ├«n cazul ├«n care sub-contractan╚Ťii ╚Öi/sau partenerii s─âi de orice fel implica╚Ťi ├«n executarea Comenzii nu ├«ndeplinesc oricare din obliga╚Ťiile contractuale.
 • V├ónz─âtorulnu ├«╚Öi asum─â responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile ╚Öi descrierile expuse pe site ├«n orice mod, datorit─â modific─ârii caracteristicilor ╚Öi design-ului f─âr─â notificare prealabil─â. V├ónz─âtorul ├«╚Öi rezerv─â dreptul s─â completeze ╚Öi s─â modifice orice informa╚Ťie de pe site f─âr─â notificare prealabil─â.
 • V├ónz─âtorulnu garanteaz─â disponibilitatea ├«n stoc a produselor afi╚Öate, motiv pentru care va avea dreptul de a nu livra par╚Ťial sau integral o anumit─â comand─â ├«n cazul ├«n care anumite produse nu mai apar ├«n oferta curent─â sau nu sunt disponibile.
 • ├Än cazul ├«n care pre╚Ťurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afi╚Öate gre╚Öit, inclusiv din cauza faptului c─â au fost introduse gre╚Öit ├«n baza de date, V├ónz─âtorul├«╚Öi aloc─â dreptul de a anula livrarea respectivului produs ╚Öi de a anun╚Ťa clientul ├«n cel mai scurt timp despre eroarea aparut─â, dac─â livrarea nu s-a efectuat ├«nc─â.
 • V├ónz─âtorulnu r─âspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunc╚Ťion─ârii site-ului precum ╚Öi pentru cele rezult├ónd din imposibilitatea acces─ârii anumitor link-uri publicate pe site.
 • Valoareamaxim─â a obliga╚Ťiilor V├ónz─âtorului fa╚Ť─â de orice client ├«n cazul nelivr─ârii sau livr─ârii necorespunz─âtoare este valoarea sumelor ├«ncasate de V├ónz─âtor de la clientul respectiv.
 • Produsele comercializate pe site sunt destinate utiliz─ârii personale, iar rev├ónzarea acestora este strict interzis─â, conform Codului Fiscal.

11.Livrarea produselor

Livrarea nu este gratuit─â ╚Öi se face prin curier rapid a╚Öa cum este descris─â ├«n sec╚Ťiunea „Livr─âri”.

Produsele noastre sunt realizate c├óteodat─â pe baz─â de comand─â, ceea ce face ca durata de produc╚Ťie ╚Öi livrare s─â fie de p├ón─â la 14 zile lucr─âtoare ├«ncep├ónd cu ziua proces─ârii comenzii.

Comenzile sunt procesate c├ót mai cur├ónd dup─â plasarea comenzii, ├«n intervalul Luni ÔÇô Vineri 10:00-18:00. ├Än cazul comenzilor plasate ├«n afara orelor de program (Luni ÔÇô Vineri 10:00-18:00) sau ├«n weekend, acestea vor fi procesate ├«n prima zi lucr─âtoare. De s─ârb─âtori ╚Öi ├«n perioadele de reduceri, termenul de livrare se poate prelungi.

Dac─â pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu r─âspunde, adresa specificat─â de dumneavoastr─â este gre╚Öit─â etc), ve╚Ťi fi contactat telefonic de c─âtre curier. Dac─â nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele r─âm├ón la curierul zonal 7 zile, dup─â care revin la Expeditor.

Nu suntem r─âspunz─âtori pentru expedieri ├«nt├órziate, pierderea, distrugerea, deteriorarea, ne livrarea sau livrarea gre╚Öit─â a unei expedieri sau a unei p─âr╚Ťi din aceasta ├«n cazul ├«n care sunt generate de urm─âtoarele situa╚Ťii/circumstan╚Ťe independente de voin╚Ťa noastr─â, dar nelimit├óndu-se la acestea:

ÔÇô blocaje rutiere (c─âderi de copaci, st├ónci, coliziuni ├«n lan╚Ť), surp─âri de teren ├«n apropierea ╚Öoselei;

ÔÇô c─âderi de poduri, astup─âri de tunele montane, deraierea trenurilor ├«n apropierea ╚Öoselei, bloc─âri naturale, greve neautorizate, revolte spontane regionale, condi╚Ťii meteorologice nefavorabile bunei desf─â╚Öur─âri a itinerariului propus;

ÔÇô cauze naturale: seisme, cataclisme, furtuni devastatoare, tornade, incendii naturale, inunda╚Ťii, devers─âri de fluvii, p─âr─âsiri de albii etc;

ÔÇô cauze umane: starea de r─âzboi, starea de asediu, etatizarea for╚Ťat─â (trecerea ├«n proprietatea statului), revolu╚Ťii, revolte populare etc;

ÔÇô nerespectarea comenzilor de c─âtre furnizori ╚Öi ter╚Ťi.

12.Acceptarea

Acceptarea va fi facut─â atunci c├ónd Bunurile sunt conforme cu caracteristicile tehnice men╚Ťionate ├«n Comand─â. ├Än cazul ├«n care Cump─âr─âtorul descoper─â c─â Produsele livrate nu sunt conforme specifica╚Ťiilor tehnice, atunci V├ónz─âtorul va aduce la conformitate Produsele. De asemenea, pentru produsele v├óndute ╚Öi livrate de g-fashion.ro, Cump─âr─âtorul beneficiaz─â de returul produselor ├«n 14 zile.

13.Transferul propriet─â╚Ťii

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferat─â la livrare, dup─â efectuarea pl─â╚Ťii din partea Cump─âr─âtorului ├«n loca╚Ťia indicat─â ├«n comand─â (├«nteleg├ónd prin livrare ÔÇô semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscal─â ├«n cazul livr─ârilor efectuate de personalul V├ónz─âtorului). ├Än cazul livr─ârii prin curier, acesta nu este autorizat de c─âtre V├ónz─âtor s─â permit─â Cump─âr─âtorului deschiderea coletelor ├«nainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semn─ârii de livrare ╚Öi achit─ârii eventualei contravalori a acestora.

14.Returnarea produselor

Cump─âr─âtorul poate solicita returnarea produselor ├«n urm─âtoarele situa╚Ťii:

Coletele prezint─â deterior─âri severe;

Produsele au fost livrate / facturate gre╚Öit. Livrarea altor produse dec├ót cele solicitate trebuie semnalat─â imediat. Cump─âr─âtorul poate solicita returnarea acestuia pentru ├«nlocuire, iar dac─â produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru ├«nlocuire sau rambursarea integral─â a contravalorii. Daca se agreeaz─â ├«nlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va pl─âti diferen╚Ťa, respectiv dac─â valoarea este mai mic─â, va primi o rambursare par╚Ťial─â p├ón─â la valoarea produsului ├«nlocuitor. Costurile de retur ╚Öi de transport pentru produsul ├«nlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de client.

Produsele prezint─â defecte de fabrica╚Ťie;

Cump─âr─âtorul are dreptul s─â notifice ├«n scris V├ónz─âtorului c─â renun╚Ťa la cump─ârare, f─âr─â penalit─â╚Ťi ┼či f─âr─â invocarea unui motiv, ├«n termen de 14 zile de la primirea produsului. De asemenea, ├«n conformitate cu art. 7 alin. 1 din O.G. 130/2000, Cump─âr─âtorul are dreptul de a denun╚Ťa unilateral contractul la distan╚Ť─â, ├«n scris, ├«n termen de 14 zile de la data primirii produsului/produselor, f─âr─â penalit─â╚Ťi ╚Öi f─âr─â invocarea vreunui motiv. ├Än acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor c─âdea, conform legii, ├«n sarcina Cump─âr─âtorului.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original, cu factura atașată, să nu prezinte urme de uzură fizică sau deteriorare.

Produsele personalizate nu pot fi returnate. V─â rug─âm s─â ave╚Ťi ├«n vedere c─â aceste produse sunt create dup─â configura╚Ťiile specificate de dumneavoastr─â, deci nu pot fi schimbate sau returnate.

Dac─â se agreeaz─â ├«nlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cump─âr─âtorul va pl─âti diferen╚Ťa, respectiv dac─â valoarea este mai mic─â, va primi o rambursare par╚Ťial─â p├ón─â la valoarea produsului ├«nlocuitor. Costurile de retur ╚Öi de transport pentru produsul ├«nlocuitor, dac─â este cazul, sunt suportate de Cump─âr─âtor. ├Än cazul ├«n care produsele a c─âror returnare se solicit─â prezint─â ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzur─â, zg├órieturi, lovituri, ne rezerv─âm dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o sum─â, suma ce va fi comunicat─â dup─â evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător în cel mult 14 de zile de la primirea produsului returnat.

15.Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru a asigura respectarea dreptului utilizatorilor site-ului la protec╚Ťia datelor cu caracter personal, am implementat m─âsuri specifice de protec╚Ťie, lu├ónd ├«n considerare legisla╚Ťia rom├ón─â, precum ╚Öi cerin╚Ťele stabilite de Regulamentul (UE) 2017/679 ÔÇô  aplicabil ├«n ├«ntreaga Uniune European─â ├«ncep├ónd cu data de 25 mai 2018 (ÔÇ×RegulamentulÔÇŁ).

Datele cu caracter personal reprezint─â orice informa╚Ťie prin care dvs. pute╚Ťi fi identificat, ├«n special printr-un element de identificare cum ar fi un nume, un num─âr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente aflate ├«n leg─âtur─â cu identitatea dvs. fizic─â, fiziologic─â, genetic─â, psihic─â, economic─â, cultural─â sau social─â.

Societatea noastr─â ia toate m─âsurile necesare pentru a asigura respectarea dreptului dvs. la protec╚Ťia datelor cu caracter personal, iar prezentele condi┼úii reprezint─â notificareastabilit─â de art. 13 sau 14 din Regulament prin care  explic─âm de ce colect─âm datele dvs. cu caracter personal, modul ├«n care protej─âm aceste date, precum ╚Öi care sunt drepturile dvs. ├«n leg─âtur─â cu aceast─â colectare de date.

V─â ├«ncuraj─âm s─â citi╚Ťi cu aten╚Ťie documentul ╚Öi s─â ne solicita╚Ťi orice informa╚Ťie suplimentar─â sau orice l─âmurire pe care o considera╚Ťi necesar─â, cu privire la con╚Ťinutul acestei inform─âri.

1)Considera╚Ťii generale privind datele dumneavoastr─â personale

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2017/679, g-fashion.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Prin Termeni si Conditii Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza urmeaza a fi prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre g-fashion.ro a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

g-fashion.ro realizeaz─â urm─âtoarele opera┼úiuni de prelucrare: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea, modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea si, in unele cazuri, transmiterea catre terti, in baza exclusiva si reglementata a unui contract comercial care asigura securitatea si confidentialitatea datelor, precum si respectarea drepturilor utilizatorului, a datelor personale ale Utilizatorilor site-ului pentru a administra, mentine, imbunatati si obtine informa┼úii cu privire la serviciile pe care le ofera, precum si pentru a preveni erori si scurgeri de informatii prin reteaua IT proprie, incalcari ale legii sau termenilor contractuali.

Datele personale ce urmeaza a fi colectate vor putea fi folosite, inclusiv prin crearea automat─â de profiluri (pentru acei Utilizatori care ┼či-au exprimat consim┼ú─âm├óntul explicit) si pentru a personaliza intr-un grad cat mai mare serviciile oferite Utilizatorilor prin intermediul site-ului precum si in scopuri de marketing. Crearea automat─â de profiluri nu va viza datele minorilor, datele personale ale acestora nefiind prelucrate ├«n acest scop.

Datele personale vor fi furnizate de catre Utilizatori, la optiunea lor proprie, in momentul crearii unui cont valabil pe site sau abonarii la un serviciu disponibil pe site, pentru a beneficia de serviciile si produsele oferite prin intermediul acestuia. La inregistrarea in site sunt solicitate Utilizatorului anumite date personale, precum numele si prenumele, sexul, data nasterii, adresa de e-mail, telefon, profesie, obisnuinte/preferinte/comportament, dar si alte informatii cu caracter personal.

Utilizatorul este singurul raspunzator de toate datele furnizate la momentul crearii contului de utilizator pe site. Pentru confirmarea datelor si contului, Utilizatorul va fi anuntat la adresa de e-mail declarata la crearea contului. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase ale unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@g-fashion.ro pentru a sterge contul respectiv in maximum 3 zile lucratoare. E-mailul va con┼úine, ├«n format pdf ┼či versiunea ├«n vigoare a prezentului Contract.

Formularul de profil al Utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care se doreste modificarea sau completarea datelor furnizate la crearea contului.

Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare i) evidentei despre folosirea site-ului si ii) al oferirii in conditii optime a serviciilor prin intermediul acestuia, pentru aducerea la cunostinta a campaniilor promotionale, in scop de reclama, pentru actiuni de marketing si publicitate personalizate si pentru accesul Utilizatorului la facilitati suplimentare. Refuzul Utilizatorului de a furniza datele solicitate determina neparticiparea la actiunile promotionale organizate prin intermediul site-ului si nefolosirea facilitatilor, serviciilor suplimentare oferite exclusiv Utilizatorilor cu un cont in acest website.

Website-ul va putea fi utilizat ┼či dac─â Utilizatorul decide s─â nu creeze un profil prin furnizarea datelor personale, cu excep┼úiile stabilite ├«n cadrul Politicii de Cookies (parte integrant─â a prezentului Contract)

Conform Regulamentul (UE) 2017/679 si Legii nr. 677/2001, Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorii pot face o cerere in scris in acest sens, pe care o vor trimite prin e-mail la adresa office@g-fashion.ro cu specifica╚Ťia ÔÇ×Solicitare date cu caracter personalÔÇŁ.

Site-ul se angajeaz─â sa nu trimit─â mesaje spam (mesaje comerciale pentru care nu are acceptul prealabil explicit al Utilizatorului) si sa ├«ntreprind─â toate mijloacele tehnice accesibile pentru a asigura securitatea si confiden╚Ťialitatea datelor utilizatorului.

Site-ul ├«╚Öi rezerva dreptul de a desfiin╚Ťa, f─âr─â aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care ├«ncalc─â Termenii ╚Öi condi╚Ťiile, care ├«ntreprind activit─â╚Ťi dovedite de frauda, calomnie sau atac la securitatea ╚Öi confiden╚Ťialitatea informa╚Ťiilor din cadrul site-ului sau a companiei operatoare a site-ului.

2)Datele având caracter personal pe care le colectăm, temeiurile colectării și scopurile colectării

├Än cadrul raportului de comunicare online stabilit intre site ╚Öi utilizator, colect─âm ╚Öi prelucr─âm datele dvs. av├ónd caracter personal, colectarea ╚Öi prelucrarea acestor date fiind necesar─â furniz─ârii de con╚Ťinut informativ si promo╚Ťional c─âtre utilizator, ├«n urma complet─ârii, de c─âtre acesta, a datelor cu caracter personal ├«n mod voluntar, ├«n cadrul site-ului, prin accesarea uneia sau mai multora dintre sec╚Ťiunile: creare cont, actualizare cont, abonare la newsletter, completare chestionar online, completare formular online, pentru ob╚Ťinerea de informa╚Ťii personalizate sau beneficii comerciale, ├«n cadrul campaniilor promovate pe site.

Temeiurile colect─ârii de date cu caracter personal pe site pot fi urm─âtoarele:

 1. persoana vizata ╚Öi-a dat consim╚Ť─âm├óntul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice
 2. prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.
 3. prelucrarea este necesara ├«n vederea ├«ndeplinirii unei obliga╚Ťii legale care ii revine operatorului.
 4. prelucrarea este necesara pentru a proteja interesele vitale ale persoanei vizate sau ale altei persoane fizice
 5. prelucrarea este necesara pentru ├«ndeplinirea unei sarcini care serve╚Öte unui interes public sau care rezulta ├«n exercitarea autorit─â╚Ťii publice cu care este investit operatorul.
 6. prelucrarea este necesara ├«n scopul intereselor legitime urm─ârite de operator sau de o parte ter╚Ťa, cu excep╚Ťia cazului ├«n care prevaleaz─â interesele sau drepturile ╚Öi libert─â╚Ťile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protejarea datelor cu caracter personal, ├«n special atunci c├ónd persoana vizata este un copil.

├Än enumer─ârile de mai jos v─â prezent─âm ├«n mod detaliat ce date cu caracter personal colectate precum ╚Öi temeiul, scopul ╚Öi durata colect─ârii acestora.  Furnizarea datelor indicate mai jos nu este obligatorie pentru a vizualiza Website-ul, cu excep╚Ťia celor care vizeaz─â Cookies.

Datele indicate sunt necesare numai pentru a presta servicii specifice pentru Utilizatorii care le transmit.

Date av├ónd caracter personal pe care le colect─âm: 

Nume, prenume, adresa de e-mail, num─âr de telefon, date de localizare geografica, adresa de corespondenta, link profiluri social media

Temeiurile colect─ârii acestor date: 1), 6)

Scopurile colect─ârii datelor av├ónd caracter personal: 

Pentru furnizarea accesului la con╚Ťinut ╚Öi r─âspunsuri la ├«ntreb─âri ╚Öi solicit─âri transmise de c─âtre utilizator online, pentru transmiterea de comunic─âri, oferte ╚Öi beneficii const├ónd ├«n acces la servicii ╚Öi produse

Modalitatea si perioada de colectare a datelor: 

In cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorin╚Ťei explicite de ╚Ötergere de c─âtre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dup─â cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

Date av├ónd caracter personal pe care le colect─âm: 

Cookies, marcaje de timp (data și ora accesării), istoricul navigării pe site

Temeiurile colect─ârii acestor date: 

1), 6)

Scopurile colect─ârii datelor av├ónd caracter personal: 

Pentru monitorizarea traficului site-ului ╚Öi a istoricului acces─ârilor acestuia, pentru realizarea ierarhiei de con╚Ťinut ╚Öi identificarea con╚Ťinutului cel mai relevant pentru utilizator.

Modalitatea si perioada de colectare a datelor:

├Än cadrul bazei de date securizate, pana la exprimarea dorin╚Ťei explicite de ╚Ötergere de c─âtre utilizator sau pana la 10 ani de la ultima activitate a utilizatorului pe site. Dup─â cei 10 ani, datele vor fi anonimitate electronic.

3)Modul de p─âstrare a datelor dvs. av├ónd caracter personal, loca╚Ťie, perioad─â de p─âstrare

Vom stoca datele dvs. cu caracter personal pentru o perioad─â care nu dep─â╚Öe╚Öte perioada necesar─â ├«ndeplinirii scopurilor ├«n care sunt prelucrate datele, iar, ├«n cazurile ├«n care avem o obliga╚Ťia legal─â de a p─âstra datele dvs. cu caracter personal o anumit─â perioad─â de timp, perioada de p─âstrare va fi cea prev─âzut─â de lege. ├Än func╚Ťie de situa╚Ťia concret─â, aceast─â perioad─â va varia, put├ónd fi cuprins─â ├«ntre 1 zi ╚Öi 10 ani.

Pentru o bun─â ├«n╚Ťelegere a modului de p─âstrare, a loca╚Ťiei ├«n care datele dvs. cu caracter personal vor fi p─âstrate ╚Öi a perioadei exacte pentru care aceste date vor fi p─âstrate ├«n eviden╚Ťele sau ├«n sistemele noastre, v─â rug─âm s─â consulta╚Ťi tabelul de mai sus.

├Än scopul garant─ârii dreptului utilizatorului de a fi protejat ├«n ceea ce prive╚Öte prelucrarea datelor cu caracter personal, implementam, pentru anumite categorii de date av├ónd un caracter sensibil sau care sunt apte s─â afecteze drepturile ├«ntr-o manier─â semnificativ─â, m─âsuri speciale de natur─â tehnic─â ╚Öi organizatoric─â, care s─â protejeze aceste categorii de date cu caracter personal.

4)Drepturile utilizatorilor cu privire la datele cu caracter personal ╚Öi exercitarea acestora

├Än vederea protej─ârii la un standard c├ót mai ridicat a datelor utilizatorul are serie de drepturi reglementate de lege, pe care le prezent─âm pe scurt ├«n cele ce urmeaz─â, rug├óndu-v─â ca pentru orice detalii suplimentare s─â nu ezita╚Ťi s─â contacta╚Ťi responsabilul cu protec╚Ťia datelor cu caracter personal din cadrul Societ─â╚Ťii noastre, utiliz├ónd detaliile de contact urm─âtoare:┬áoffice@g-fashion.ro, telefon┬á0741556524.

 • Dreptul de acces

Utilizatorul are dreptul de a ob╚Ťine accesul la datele sale cu caracter personal pe care le prelucr─âm, precum ╚Öi dreptul de a ob╚Ťine copii ale acestora. La solicitarea utilizatorului, prima astfel de copie v─â va fi oferit─â de c─âtre noi ├«n mod gratuit, urm├ónd ca eventualele copii suplimentare pe care le ve╚Ťi solicita s─â poat─â fi supuse unei taxe corespunz─âtoare efortului necesar de extragere si formatare pentru transmitere. Copia datelor av├ónd caracter personal v─â poate fi oferit─â fie ├«n format electronic, fie ├«n format fizic, ├«n func╚Ťie de solicitarea dvs. ┼či de natura datei solicitate. Pentru solicitarea informa╚Ťiilor despre datele cu caracter personal existente ├«n site, precum si pentru a solicita ╚Ötergerea par╚Ťiala sau totala a acestor date, este nevoie sa fie adresata cererea folosind adresa de e-mail office@g-fashion.ro sau sa fie expediata o scrisoare prin posta sau curierat la sediul social al g-fashion.ro.

De asemenea, utilizatorul are dreptul s─â ob╚Ťina orice informa╚Ťii suplimentare relevante (cum ar fi motivul prelucr─ârii datelor cu caracter personal, categoriile de date cu caracter personal pe care le colect─âm, informa╚Ťii privind prelucrarea ╚Öi divulgarea acestor date ╚Öi orice alte asemenea informa╚Ťii).

 • Dreptul la rectificarea datelor

Utilizatorul are dreptul de a ob╚Ťine rectificarea oric─âror inexactit─â╚Ťi ce vizeaz─â datele sale cu caracter personal prelucrate de c─âtre noi. De asemenea, are dreptul de a ob╚Ťine completarea oric─âror date cu caracter personal care sunt incomplete. Orice utilizator este incurajat sa contacteze site-ul la adresa office@g-fashion.ro ori de c├óte ori observa c─â exist─â o inexactitate ├«n privin╚Ťa datelor sale cu caracter personal sau c─â datele sale cu caracter personal prelucrate de c─âtre g-fashion.ro sunt incomplete.

 • Dreptul la ╚Ötergerea datelor

Utilizatorul are dreptul la ╚Ötergerea datelor av├ónd caracter personal. Acest drept nu este un drept absolut, ceea ce ├«nseamn─â c─â legea instituie anumite limit─âri ├«n privin╚Ťa exercit─ârii acestui drept (ÔÇ×dreptul de a fi uitatÔÇ×).

 • Dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor

Utilizatorul are dreptul de a ob╚Ťine restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor sale cu caracter personal pe care le colect─âm ╚Öi prelucr─âm, ├«n special ├«n cazul ├«n care contesta exactitatea datelor, ├«n cazul ├«n care prelucrarea datelor este ilegal─â ori ├«n cazul ├«n care prelucrarea acestor date nu mai este necesar─â, potrivit legii.

 • Dreptul de a obiecta

Utilizatorul are dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor av├ónd caracter personal de c─âtre noi, ├«n special ├«n cazul ├«n care prelucrarea se realizeaz─â ├«n scopuri de marketing sau din motive legate de situa╚Ťia particular─â ├«n care se afla acesta, caz in care datele acestuia trebuie anonimitate ├«n cel mai scurt timp de la sesizarea obiect─ârii din baza de date a site-ului ╚Öi anonimizarea acestora trebuie confirmata utilizatorului.

 • Dreptul la retragerea consim╚Ť─âm├óntului

Pentru datele cu caracter personal prelucrate pe baza consim╚Ť─âm├óntului, utilizatorul are dreptul de a isi retrage consim╚Ť─âm├óntul in orice moment, la fel de u╚Öor cum l-a ╚Öi acordat ini╚Ťial. Retragerea consim╚Ť─âm├óntului nu va afecta ├«ns─â legalitatea prelucr─ârii datelor pe care am realizat-o ├«nainte de retragerea consim╚Ť─âm├óntului. Dreptul la retragerea consim╚Ť─âm├óntului nu este unul absolut, ceea ce ├«nseamn─â c─â exist─â cazuri ├«n care datele nu vor fi ╚Öterse ca urmare a retragerii consim╚Ť─âm├óntului (de exemplu ├«n cazul ├«n care datele av├ónd caracter personal sunt folosite pentru ca site-ul s─â se conformeze unei obliga╚Ťii legale). Aplicarea retragerii consim╚Ť─âm├óntului se aplica din momentul ├«nregistr─ârii acesteia si operarea retragerii consim╚Ť─âm├óntului se va realiza in maximum 3 zile lucr─âtoare de la ├«nregistrare.

 • Dreptul de a depune o pl├óngere ├«n fa╚Ťa autorit─â╚Ťii competente

Utilizatorul are dreptul de a depune o pl├óngere la Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal cu referire la aspectele ce privesc prelucrarea datelor cu caracter personal de c─âtre Societatea noastr─â.

 • Procesul decizional automatizat, inclusiv crearea de profiluri ╚Öi dreptul de a solicita ca deciziile bazate pe prelucrarea automat─â a datelor  sau care  afecteaz─â ├«ntr-o m─âsur─â semnificativ─â s─â fie luate de persoane fizice, nu exclusiv de computere

Datele cu caracter personal sunt colectate ╚Öi prelucrate printr-un proces decizional automatizat ├«n vederea personaliz─ârii informa╚Ťiilor ┼či comunic─ârilor comerciale adresare dumneavoastr─â. Procesul decizional automatizat ce implic─â datele de s─ân─âtate are la baz─â consim╚Ť─âm├óntul dumneavoastr─â expres.

├Än cadrul acestor procese datele dumneavoastr─â sunt protejate prin m─âsuri de securizare special─â de tipul cript─ârii datelor ╚Öi securit─â╚Ťii avansate la nivel de server al bazei de date.

Ave╚Ťi dreptul de a solicita modificarea modului ├«n care sunt prelucrate automat datele dumneavoastr─â personale, solicit├ónd verificarea procesului automatizat prin interven╚Ťie uman─â. ├Än acest scop v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi la adresa de email office@g-fashion.ro.

5)Exercitarea drepturilor

Pentru ca utilizatorul sa ├«╚Öi poat─â exercita drepturile precizate mai sus, pentru a ne adresa orice ├«ntrebare referitoare la aceste drepturi sau pentru a ne cere l─âmuriri cu privire la oricare dintre prevederile acestei inform─âri, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi oric├ónd, utiliz├ónd informa╚Ťiile de contact.

Cum se pot transmite cererile sau pl├óngerile ÔÇô persoana de contact

Pentru a afla mai multe informa╚Ťii cu privire la datele cu caracter personal, cu privire la modul ├«n care datele sunt colectate, prelucrate ╚Öi protejate sau pentru a cere orice l─âmuriri referitoare la cele men╚Ťionate ├«n ace╚Öti Temeri ╚Öi Condi╚Ťii orice utilizator poate contacta la orice moment responsabilul cu protec╚Ťia datelor cu caracter personal din cadrul companiei, adres├óndu-se prin mail la┬áoffice@g-fashion.ro

16 For╚Ť─â major─â

Nici una din p─âr╚Ťi nu va fi r─âspunz─âtoare pentru neexecutarea obliga╚Ťiilor sale contractuale, dac─â o astfel de neexecutare este datorat─â unui eveniment de for╚Ť─â major─â. For╚Ťa major─â este evenimentul imprevizibil, ├«n afara controlului p─âr╚Ťilor ╚Öi care nu poate fi evitat.

17.Legea aplicabil─â

Prezentul contract este supus legii Rom├óne. Eventualele litigii ap─ârute ├«ntre g-fashion.ro ╚Öi utilizatori/clien╚Ťi/cump─âr─âtori se vor rezolva pe cale amiabil─â sau, ├«n cazul ├«n care aceasta nu va fi posibil─â, litigiile vor fi solu╚Ťionate de instan╚Ťele judec─âtore╚Öti Rom├óne competente.

18. Oferte speciale

g-fashion.ro nu are în desfășurare campanii cu oferte speciale.

19. Modificarea termenilor ╚Öi condi╚Ťiilor

g-fashion.ro are dreptul de a modifica oric├ónd ╚Öi ├«n orice mod oricare dintre prevederile cuprinse ├«n Termeni ╚Öi condi╚Ťii sau Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile ├«n ├«ntregime, f─âr─â nicio notificare prealabila ╚Öi f─âr─â a fi obligata sa ├«ndeplineasc─â vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin ╚Öi necondi╚Ťionat de c─âtre Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oric─ârei facilita╚Ťi oferite de site, intervenite oric├ónd dup─â operarea modific─ârii, iar neacceptarea oric─ârei modific─âri atrage obliga╚Ťia respectivului Utilizator de a ├«nceta de ├«ndat─â accesarea site-ului ╚Öi/sau utilizarea ├«n orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.